Actele de vandalism continuă la Cluj. Încă o inscripţie cu cuvinte obscene în centrul oraşului FOTO / VIDEO

Actele de vandalism continuă la Cluj. Încă o inscripţie cu cuvinte obscene în centrul oraşului FOTO / VIDEO
În spatele clădirii Prefecturii Cluj a fost găsită încă o inscripţie identică cu cea de azi-noapte de pe grupul statuar al lui Matei Corvin, din Piaţa Unirii.

Actele de vandalism din timpul protestului de marţi seară, de la Cluj, nu se rezumă doar la vandalizarea soclului statuii lui Matei Corvin.

În centru a mai fost găsită o inscripţie cu mesaj identic, pe strada Baba Novac, la 200 de metri în spatele clădirii Prefecturii. "În mod sigur a apărut noaptea trecută, pentru că ieri nu era şi am observat-o doar în această dimineaţă", a spus o vânzătoare care lucrează vizavi de clădirea pe care a apărut inscripţia.

Amintim, un grup de patru tineri au scris cuvinte obsecene azi-noapte pe grupul statuar al lui Matei Corvin, din Piaţa Unirii. Aceştia au fost identificaţi şi amendaţi, ei sunt acuzaţi de distrugere şi nu de vandalism.

UPDATE: "Nu avem cunoştinţe despre inscripţia de care ne vorbiţi. Singura sesizare ca a ajuns la noi este legată de actele de vandalism de pe soclul statuar Matei Corvin", a declarat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Cluj.

Comenteaza