Accidente la indigo, în acelaşi loc din piaţa Unirii VIDEO

Accidente la indigo, în acelaşi loc din piaţa Unirii VIDEO
Accidente la indigo in centrul Clujului in ultimele luni. Trei ambulante au fost accidentate in acelasi loc in Piata Unirii. Astazi in jurul orei 11, o masina SMURD in misune s-a ciocnit de un autoturism care venea dinspre Muzeul de Arta. Vinovat este se pare, soferul autoturismului care nu a acordat prioritate de trecere masinii de ambulanta care avea semnalele luminoase si sonore in functiune.

Doar în ultima lună în această zonă au avut loc două accidente în care au fost implicate ambulanţe care transportau pacienţi. Ambele s-au întâmplat în aceleaşi circumstanţe. Ambulanţa venea dinspre 21 decembrie, deşi era roşu, avea sirenele pornite, deci avea prioritate. În acest timp dispre Piaţa Unirii venea o altă maşină care avea verde şi mergea înspre gară. În niciunul dintre cazuri nu au fost victime.

Martorii oculari spun ca soferul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere ambulantei care avea semnalele luminoase si sonore in functiune. Vezi ce spun martorii, în materialul video

Florin Goia, şeful Poliţiei Rutiere Cluj Napoca, spune că a făcut demersuri către Primărie, pentru a îmbunătăţi vizibilitatea în zonă. "Am cerut să se amplaseze un indicator care să-i avertizeze pe şoferi de pericolele din intersecţie", spune el.

Bolnavul aflat in ambulanta in timpul accidentului a fost preluat de o alta masina SMURD.

Şoferul autoturismului s-a ales cu şase puncte de penalizare şi reţinerea permisului de conducere, pentru 60 de zile.

Reporter: Ana Maria Nedelea
Imagine: Cristian Rus

Comenteaza