Accident "scump". Din maşinile implicate, două costă peste 50.000 de euro. Şoferiţa vinovată:"Vă iau la bătaie" GALERIE FOTO

Accident
Două maşini "de fiţe" au fost avariate după un accident petrecut marţi pe strada Frunzişului.

Accident cu trei maşini implicate marţi după-amiază, pe strada Frunzişului (varianta Mănăştur - Zorilor), pe sensul de coborâre. Două dintre automobile sunt marca Mercedes şi costă fiecare, de noi, peste 50.000 de euro.

Puţin după ora 15 s-a întâmplat accidentul. Un şofer de taxi dădea să iasă pe drumul principal, de la spălătoria auto de la numărul 75, iar şoferiţa unui Mercedes CLS 350, cu numere de Bistriţa-Năsăud, s-a speriat şi a frânat brusc. "Avea spre 100 de kilometri pe oră", a spus unul dintre martori. Din spate a venit un alt bolid, tot de fiţe, Mercedes E Class 220 Coupe, care nu a apucat să oprească la timp. Ambele maşini costă, în showroomuri, peste 50.000 de euro.

În accident a fost implicată şi o a treia maşină, un Citroen Picasso, care a fost şi cel mai ghinionist. Acest autovehicul a suferit cele mai grave consecinţe. În zonă a apărut, după accident, şi o maşină a Poliţiei Rutiere, dar, pentru că nu au existat victime, a plecat după câteva minute.

Singura femeia implicată în evenimentul rutier, şoferiţa Mercedesului CLS 350, a făcut show. L-a certat pe şoferul taxi-ului, a cerut să vină urgent şeful acestuia şi a spus la un moment dat "Vă iau la bătaie". După circa 20 de minute, timp în care au blocat o bandă, cele trei maşini lovite şi cea a taximetristului s-au pus în mişcare.

Etichete
Comenteaza