ACCIDENT pe un șantier în Mărăști! Persoană prinsă sub un utilaj / Victima a murit

ACCIDENT pe un șantier în Mărăști! Persoană prinsă sub un utilaj / Victima a murit

Un accident s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe un șantier de pe strada Scorțarilor din Cluj-Napoca.  

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină la un șantier pe strada Scorțarilor, unde o persoană a fost prinsă sub un utilaj.

“Este vorba despre un bărbat, care a fost eliberat de către pompieri de sub utilaj. Din păcate, victima este decedată”, a transmis ISU Cluj.

La fața locului am intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, la data de 20 septembrie, în jurul orei 14.30, despre un incident produs în cadrul unei hale situate pe strada Scorțarilor din Cluj-Napoca, în urma căruia un bărbat ar fi decedat.

"La fața locului a fost dirijată o echipă operativă de polițiști, alături de echipaje din cadrul I.S.U. Cluj, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 53 de ani, din nefericire decedat. Din primele verificări efectuate, polițiștii au constat că bărbatul, în timpul manipulării unui miniexcavator ar fi efectuat o manevră care i-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viața", a transmis IPJ Cluj. 

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale.

Comenteaza