Update Foto ACCIDENT pe strada Teodor Mihali din Cluj! O mașină a intrat într-un autocar de la școala de șoferi / Doi tineri, transportați la spital

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca. În urma incidentului un autobuz, o autoutilitară și două mașini au fost avariate.

UPDATE: Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca.

Un autobuz de la o școală de șoferi, o aututilitară și două mașini au fost avariate.

"La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autobuz, de la o școală de soferi, o autoutilitară și două autoturisme avariate. Precizăm faptul că nu erau persoane încarcerate în acestea. Echipajul SAJ a consultat 5 persoane la locul accidentului, dintre care doi bărbați cu vârste de aproximativ 20 și 30 de ani vor fi transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceștia prezentau afecțiuni ușoare", a transmis ISU Cluj.

Știrea inițială: Din primele informații, un autocar și o mașină s-au tamponat pe strada Teodor Mihali la intersecție cu strada Sarmisegetuza.

În urma coliziunii, s-au semnalat scurgeri de combustibil pe carosabil, conform ISU Cluj.

Traficul în zonă este îngreunat.

Revenim cu mai multe informații.

Comenteaza