Update ACCIDENT pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca / Victimă întinsă pe carosabil

ACCIDENT pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca / Victimă întinsă pe carosabil
| Foto: Facebook - Info Trafic jud. Cluj

Un accident de circulaţie a avut loc marţi seara în municipiul Cluj-Napoca, pe strada Aurel Vlaicu. Potrivit martorilor, un pieton care a traversat strada printr-un loc nepermis ar fi fost acroşat de un autoturism. 

"Accident pe Aurel Vlaicu după trecerea de pietoni de la OMV - sens spre Someşeni", au informat şoferii pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. În zonă drumul a fost blocat de Poliţie, iar SMURD-ul a intervenit pentru a prelua o victimă.

"Bărbat întins pe jos când am trecut noi, echipajul medical îi punea gulerul cervical. Cu 2min înainte ajunsese SMURD.

Din câte ne-am dat seama, încercase să treacă de pe scuar, spre trotuar, iar maşina albă îl lovise. Poate nu ştiu bine, eram doar în trecere", a mai scris un şofer care a trecut marţi seara prin zona unde s-a produs accidentul. 

UPDATE IPJ Cluj: 
ZIUA de CLUJ a solicitat mai multe informaţii poliţiştilor clujeni cu privire la accidentul produs marţi seara de pe strada Aurel Vlaicu. 

"Accident rutier produs la data de 7 mai a.c., în jurul orei 21.30, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca.

Din cercetările preliminare s-a constatat că un bărbat care în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nemarcat și nesemnalizat "trecere pentru pietoni", a fost accidentat de un autoturism condus în direcția străzii Traian Vuia, de un tânăr de 29 de ani, din județul Maramureș.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pietonul nu a putut fi testat la fața locului, fiind preluat de un echipaj medical. Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea identității acestuia", a informat IPJ Cluj în dimineaţa de miercuri, 8 mai. 

Comenteaza