Update Video Foto Accident pe Feleac. Șoferul care a intrat pe contrasens a murit

Accident pe Feleac.  Șoferul care a intrat pe contrasens a murit
Accident pe Feleac. O persoană resuscitată, trafic oprit
Accident pe Feleac. O persoană resuscitată, trafic oprit
Accident pe Feleac. O persoană resuscitată, trafic îngreunat
Accident pe Feleac. O persoană resuscitată, trafic îngreunat
Accident pe Feleac. Trafic îngreunat
Accident pe Feleac. Trafic îngreunat
Accident pe Calea Turzii

Un accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, la coborâre de pe Feleac spre Cluj-Napoca. 

UPDATE: "Manevre de resuscitare, din păcate, nu au readus semnalele vitale bărbatului, a fost declarat decedat de către medicul SAJ", au transmis reprezentanții ISU Cluj."Conducătorul auto de 68 de ani a decedat", au confirmat reprezentanții IPJ Cluj. Acesta se afla în mașina Dacia Logan. 

UPDATE: "Un bărbat de 68 de ani, care conducea mașina pe DN1, pe sensul Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 27 de ani. Bărbatul de 68 de ani a fost rănit. Se acordă îngrijiri la fața locului", transmite IPJ Cluj.

UPDATE: "O persoană a fost descarcerată de către pompierii ajunsi la accidentul de pe Calea Turzii. Persoana era în stop cardiorespirator, echipajul SAJ efectuaeaza manevre de resuscitare in aceste momente. O a doua persoana este consultată de Al doilea echipaj SAJȚ", transmite ISU Cluj.

------------------------------------------

Conform primelor informații, în accident ar fi fost implicate două autoturisme. Echipajele ISU se îndreaptă către locul evenimentului rutier, în urma căruia o persoană ar fi rămas încarcerată. 

Comenteaza