Accident pe Cluj-Turda. Maşina a luat foc, şoferul a murit

Accident pe Cluj-Turda. Maşina a luat foc, şoferul a murit
Un accident rutier soldat cu decesul şoferului a avut loc la ieşirea din localitatea Tureni, pe drumul ce leagă Clujul de Turda.

Şoferul a pierdut contolul autoturismului VW Polo şi s-a izbit de de parapetul care desparte cele două sensuri de mers, la ieșirea din Tureni spre Cluj Napoca:

"La data de 17 iulie, în jurul orei 23:15, un bărbat de 30 de ani, din Tureni, în timp ce conducea un autoturism pe DN1E60, pe raza comunei de domiciliu, pe direcţia Turda - Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu două indicatoare de semnalizare și cu parapeții care separă sensurile de mers. În urma impactului, autoturismul s-a aprins, iar conducătorul auto a decedat."

Șoferul a murit carbonizat în mașină cu toate că ceilalți participanți la trafic au sărit să-l ajute cu stingătoarele proprii. Nici pompierii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bietul om. Incendiul violent a cuprins toată mașina, cel mai probabil de la scurgerile de combustibil declară reprezentanții ISU Cluj, relatează turdanews.net

 

Comenteaza