Foto ACCIDENT pe Cluj-Gherla. O mașină a fost lovită de tren în Livada

ACCIDENT pe Cluj-Gherla. O mașină a fost lovită de tren în Livada
Mașină lovită de tren în Livada
Mașină lovită de tren în Livada

Pompierii clujeni au intervenit pe raza localității clujene Livada, unde un autoturism a fost lovit de un tren.

ISU Cluj a precizat că apelul de urgență a venit în jurul orei 14.20, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului Dej și un echipaj SAJ.

"Echipajele de intervenție au găsit autoturismul avariat răsturnat pe plafon și ocupanții ieșiți din acesta. Doi bărbați au fost consultați de către echipajul SAJ, dintre care unul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. La prima evaluare ambii prezentau afecțiuni ușoare.

Garnitura de tren, implicată în eveniment, transporta pasageri dinspre Iași la Timișoara. Nici unul dintre aceștia nu au solicitat consult medical, iar trenul și-a reluat deplasarea în urmă cu puțin timp", au informat reprezentanții ISU Cluj.

Polițiștii au fost sesizați, în jurul orei 14.10,pentru a interveni la un accident feroviar produs la o trecere la nivel cu cale ferată din localitatea Livada.

Potrivit IPJ Cluj, din primele cercetări derulate s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, care conducea un autoturism dinspre municipiul Gherla, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea pasajului, moment în care a fost surprins și accidentat de garnitura de tren care circula pe relația Iași – Timișoara.

În urma evenimentului, un pasager în vârstă de 65 de ani, din comuna Mintiu Gherlii a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate. Atât conducătorul auto, cât și mecanicul locomotivei nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Comenteaza