Accident pe Câmpului. S-a suit beat la volan

Accident pe Câmpului. S-a suit beat la volan
Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident de ciruculaţie petrecut miercuri după-masă pe strada Câmpului din Cluj-Napoca. Şoferul care a provocat accidentul era băut.

''În 26 aprilie, în jurul orei 17:30, polițiști rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Câmpului din municipiul Cluj-Napoca.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că un bărbat de 60 ani din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe str. Campului, cu direcția către Făget, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 35 ani, din aceeași localitate.

Ambii conducători auto au suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportați la spital pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite. De asemenea, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

În urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor „vătămare corporală din culpă" și „conducerea unui mvehicul sub influența alcoolului", fapte prevăzute și sancționate de Codul penal", se arată într-un comunicat remis presei. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza