Update Foto ACCIDENT pe Calea Turzii, în dreptul unei benzinării. Şi-a făcut maşina praf

ACCIDENT pe Calea Turzii, în dreptul unei benzinării. Şi-a făcut maşina praf
| Foto: ISU Cluj
ACCIDENT pe Calea Turzii, în dreptul unei benzinării. Şi-a făcut maşina praf
ACCIDENT pe Calea Turzii, în dreptul unei benzinării. Şi-a făcut maşina praf
ACCIDENT pe Calea Turzii, în dreptul unei benzinării

Pompierii clujeni au anunţat o intervenție la un accident rutier petrecut noaptea trecută pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. 

"Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii, în apropierea unei benzinării.

La fața locului, echipajele operative au găsit un autoturism avariat, însă din fericire nu au existat victime. Astfel, pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin decuplarea bornelor autoturismului.

La intervenție a luat parte și o ambulanță SAJ", a transmis ISU Cluj în dimineaţa de luni, 16 octombrie. 

UPDATE IPJ Cluj:
"La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20.15, a fost înregistrat un eveniment rutier pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul înspre localitatea Feleacu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare în condiții de carosabil umed, părăsind partea carosabilă, ulterior acroșând un panou electric dintr-o stație de carburanți.

În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au transmis poliţiştii clujeni. 

Comenteaza