Foto Accident MORTAL la Cluj. O dubă s-a izbit violent de gardul unei case

Accident MORTAL la Cluj. O dubă s-a izbit violent de gardul unei case
Accident MORTAL la Cluj. O dubă s-a izbit violent de gardul unei case
Accident MORTAL la Cluj. O dubă s-a izbit violent de gardul unei case

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Răscruci, comuna Bonțida.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci, comuna Bonțida.

"Apelul de urgență a fost primit la ora 14:00, iar pentru această misiune au fost mobilizate două autospeciale. În accident a fost implicată o autoutilitară, în care se afla un bărbat încarcerat, în vârstă de 45 de ani. Din nefericire, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața.

La evenimentul rutier existau scurceri de gaz, fiind solicitată o echipă a distribuitorului pentru a remedia situație. Până la sosirea echipajelor de la compania de gaz, pompierii au asigurat măsurile PSI", au precizat reprezentanții ISU Cluj.

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1C, în localitatea Răscruci, județul Cluj.

Potrivit polițiștilor, din primele informații, un autoturism condus de un bărbat pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, ajuns la km 26+520, ar fi părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu gardul unui imobil din proximitatea drumului. Șoferul, în vârstă de 43 de ani, din județul Sălaj, se afla singur în autoturism.

Comenteaza