Accident mortal în Cluj. Un bărbat de 36 de ani și-a pierdut viața iar altul este în stare gravă

Accident mortal în Cluj. Un bărbat de 36 de ani și-a pierdut viața iar altul este în stare gravă
| Foto: info trafic cluj

Un accident mortal a avut loc vineri, în comuna Tureni din județul Cluj. Un bărbat de 36 de ani a murit în urma impactului.

„Din nefericire, a fost declarat decesul conducătorului auto de 36 de ani, din Tureni.” a transmis IPJ Cluj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune pe DN 1 Cluj-Napoca – Turda, în zona localității Tureni, județul Cluj.

În urma impactului, două persoane au fosat rănite, primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul se desfășoară dirijat, pe un fir.

Conform reprezentantilor Ipj Cluj În această seară, în jurul orei 19.50, în zona localității Tureni, a avut loc un eveniment rutier între 2 autoturisme.

Din primele date, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 36 de ani, din Tureni, care se deplasa din direcția Turda spre Cluj-Napoca, la intrarea în localitatea Tureni ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum local, intrând în coliziune cu un autoturism, condus din direcția Cluj-Napoca spre Turda, de un bărbat de 36 de ani, din Apahida.

În urma evenimentului cei doi conducători auto au fost răniți, bărbatul din Apahida fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate, față de celălalt conducător fiind aplicate în acest moment manevre de resuscitare.

Conducătorul auto de 36 de ani, din Apahida, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


 

Comenteaza