News alert Update Accident MORTAL în Cluj: Traumatisme incompatibile cu viața pentru o victimă, iar o alta, cu multiple traumatisme, transportată la spital

Accident MORTAL în Cluj: Traumatisme incompatibile cu viața pentru o victimă, iar o alta, cu multiple traumatisme, transportată la spital
| Foto: ISU Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în dimineața de joi, 22 decembrie, la un accident rutier grav petrecut între localitățile Nima și Bunești din judeţul Cluj.

ISU Cluj a anunţat în dimineaţa de joi, 22 decembrie, o intervenție la un grav accident produs în Bunești, judeţul Cluj. "La fața locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

Ajunse la locul intervenției, echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, în stare de inconștiență.

S-a început imediat descarcerarea acestuia, însă, după ce a fost scos din autoturism, s-a constatat că avea traumatisme incompatibile cu viața.

Un echipaj SAJ oprit din trafic la accident a acordat îngrijiri medicale unui alt bărbat ce prezenta multiple traumatisme, era conștient și cooperant. Ulterior a fost preluat de echipajul SAJ dislocat la locul intervenției și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pompierii au acționat pentru descarcearea unei victime, pentru a sprijini acordarea primului ajutor calificat și pentru a asigura măsuri de siguranță persoanelor implicate în accident", a transmis ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj:
Poliţiştii clujeni au transmis informaţii în jurul orei 10 în legătură cu accidentul rutier produs la ora 4 noaptea pe raza judeţului Cluj, soldat cu decesul unei persoane. 

"În această dimineață, în jurul orei 04.15, pe raza localității Bunești, pe DN 1C a fost înregistrat un accident rutier.

În urma primelor cercetări efectuate rezultă că autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judetul Bistrița-Năsăud, din direcția municipiului Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de aceeași vârstă, din municipiul Dej.

Din nefericire, în urma impactului, conducătorul din județul Bistrița-Năsăud a decedat. Celălalt conducător al autoutilitarei a fost transportat la o unitate medicală. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ", a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza