News alert Foto Accident la Primărie între o motocicletă, o mașină și un autobuz. Au încurcat benzile

Accident la Primărie între o motocicletă, o mașină și un autobuz. Au încurcat benzile
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj
Accident la Primărie între o motocicletă, o mașină și un autobuz. Au încurcat benzile
Accident la Primărie
Accident la Primărie

Circulația este blocată, pe direcția Calea Moților - strada Memorandumului în urma unui accident care a avut loc, în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei, incident în care au fost implicate o motocicletă, o mașină și un autobuz.

Potrivit unui martor, accidentul s-ar fi produs din cauza faptului că mașina și motociclistul s-ar fi încadrat greșit la semafor.

"Din cate am vazut motocicleta si autoturismul erau la semafor spre Manastur. Motociclistul trebuia sa faca stanga spre Casa de Cultura, iar autoturismul inainte spre Manastur, in schimb motociclistul a mers spre Manastur, iar autoturismul spre Casa de Cultura. Amandoi neincadrati regulamentar. Autobuzul era la semafor spre Marasti", reloatează un utilizator al paginii de Facebook, Info Trafic jud. Cluj.

La locul accidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

"La sosirea la locul evenimentului, care a avut loc în jurul orei 22:10, pompierii au găsit implicate în eveniment o motocicletă, un mijloc de transport în comun și trei autoturisme. Motociclistul, un bărbat de cca 20 de ani a fost consultat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital, aparent cu afecțiuni ușoare. Nu au fost alte persoane care să solicite consult din partea echipajului SMURD. Pompierii au asigurat zona privind siguranța salvatorilor și au sprijinit acordarea primului ajutor calificat pentru motociclist", precizează ISU Cluj.

Comenteaza