Update Foto Accident la intrare în Apahida. O femeie s-a răsturnat cu mașina și a ajuns la spital / Tânăra a ajuns singură în șanț

Un accident de circulație s-a produs, luni după amiază, la intrarea în localitatea Apahida.

Update: „În cursul acestei zile, în jurul orei 13.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN1C E576, la km 16+622m, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în locația anterior amintită s-a produs o autoaccidentare, constând în aceea că o conducătoare auto, de 21 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe sensul de mers Jucu-Apahida a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanțul de colectare a apelor.

Tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate, iar în urma testării acesteia cu aparatul etilotest, rezultatul a reieșit negativ”, a transmis IPJ Cluj.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Știrea inițială: Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, o mașină a ieșit de pe carosabil la intrarea in localitatea Apahida pe DN1 C.

Victima este o persoană de sex feminin din Hunedoara, conștiență, cooperantă, și a fost transportată pentru investigații medicale la UPU de către echipajul TIM SMURD.

A intervenit ISU Cluj cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță terapie intensivă mobilă.

Comenteaza