Accident la ieşirea din Turda. Două persoane au fost rănite VIDEO

Accident la ieşirea din Turda. Două persoane au fost rănite VIDEO
Un accident s-a petrecut în această dimineaţă la ieşirea din municipiul Turda înspre Alba.

Conform primelor informaţii, în accident au fost implicate două maşini, trei persoane fiind rănite, două dintre ele grav.

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor.

Autoutilitara, în care se aflau două persoane, se deplasa dinspre Alba spre Turda, însă într-o curbă, din cauza şoselei umede, şoferul a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens ciocnind frontal un autoturism. Autoutilitara s-a răsturnat şi a rămas suspendată pe parapetul şoselei. Şoferul autoturismului a fost rănit foarte grav, pasagerul din autoutilitară fiind rănit şi el grav. La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe şi două echipaje SMURD. Două dintre cele trei persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Municipal Turda.

UPDATE Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Municipal Turda, Maria Kadar, la serviciul de urgenţă al spitalului au fost aduse două victime. ambele de sex masculin. "Prima dintre ele, un bărbat de 25 de ani, a suferit o fractură mai complexă, de femur şi a fost trimis la Clinica de Ortopedie din Cluj. Cea de-a doua persoană, tot de sex masculin, în vârstă de 54 de ani, a suferit un traumatism toracic, o fractură costală stângă; după consult i s-a întocmit scrisoare medicală, însă nu a necesitat internare", a precizat Maria Kadar.

Comenteaza