Update Foto Accident la ieșirea din Florești spre Gilău. Două persoane au fost rănite

Accident la ieșirea din Florești spre Gilău. Două persoane au fost rănite
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj
accident floresti
accident floresti
Accident la ieșirea din Florești spre Gilău. O persoană a fost rănită

Două persoane au fost rănite în accidentul rutier care a avut loc luni pe drumul care leagă Clujul de Gilău.

UPDATE 2: "O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit în această dimineață ca urmare a unui accident rutier, produs pe DN1 E60, între localitățile Florești și Gilău, în jurul orei 9.00.
Pompierii au găsit la locul evenimentului un autoturism și o autoutilitară avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat și o femeie cu vârste între 20 și 30 de ani au fost consultate de echipajele SMURD și au fost transportate la spital. Se pare că bărbatul a a suferit traumatisme severe în urma accidentului.
Pompierii au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției, au sprijinit acordarea primului ajutor pentru persoanele rănite în accident și au sprijinit refacerea condițiilor de siguranță pentru traficul rutier", a transmis ISU Cluj.

UPDATE 1: "Un barbat de 25 ani a condus o autoutilitara dinspre comuna Floresti catre comuna Gilau, nu s-ar fi asigurat la schimbarea directiei de mers spre dreapta, intrand in coliziune cu un auto oprit pe acostamentul consolidat. In urma impactului, auto a fost proiectat in cond auto de 28 ani care se afla pe carosabil in fata autoturismului cu capota vehiculului ridicata. In urma producerii accidentului, a rezultat ranirea pasagerului dreapta fata din auto aflat pe acostament in varsta de 28 de ani si a cond auto aflat in fata autoturismului, care de asemenea se afla pe acostament", precizează IPJ Cluj.

________________________________

Din primele informații, accidentul a avut loc după sensul giratoriu spre Luna de Jos, spre Gilău. În urma impactului dintre cele două mașini implicate, o persoană a fost transportată la spital.

Comenteaza