Update Foto ACCIDENT între trei mașini pe A3, în Cluj! Trei victime, transportate la spital

Un accident s-a produs, în cursul zilei de vineri, pe autostrada A3, sensul de mers dinspre Gilău înspre Turda.

Pompierii clujeni au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, sensul de mers dinspre Gilău înspre Turda.

"La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD, unde au găsit trei autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. Trei persoane au fost consultate de către echipajele SMURD, ulterior fiind transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate", a transmis ISU Cluj.

Conform primelor evaluări, victimele prezentau afecțiuni ușoare.

Pompierii au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de carburant, precum și pentru asigurarea măsurilor specifice privind siguranța persoanelor implicate în accident.

UPDATE:  La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostradă A3 Turda-Borș au fost sesizati cu privire la faptul că pe Autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădășelu, la km 26, pe sensul de mers Gilău către Turda, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule.

"În urma primelor cercetări desfășurate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 43 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în condiții de carosabil acoperit cu apă și grindină, derapând, ulterior rămânând imobilizat pe partea carosabilă", a transmis IPJ Cluj.

Astfel, autoturismul bărbatului a fost acroșat de alte două autovehicule.

În urma evenimentului a rezultat rănirea a unei pasagere de 17 ani, din autoturismul condus de barbatul de 43 de ani, precum si a doi pasageri de 42 și 53 de ani, aflați într-un alt autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Circulația a fost deviată pe o singură bandă până la finalizarea cercetărilor.

 

 

Comenteaza