Update Foto ACCIDENT între două mașini, în Cluj. Trei persoane, transportate la spital

Un accident rutier s-a produs, vineri dimineață, în satul Nima, comuna Mintiu Gherlii. Trei persoane au fost consultate de medici și transportate ulterior la spital.

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla și Detașamentul Dej au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în satul Nima.

“La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ. Trei persoane au fost consultate și au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Conform primelor evaluări, o femeie și doi bărbați în vârstă de aproximativ 50 de ani au suferit afecțiuni ușoare. 

Cum s-a produs accidentul?

Polițiștii clujeni au oferit informații legate de producerea accidentului din Nima. 

"Accident rutier produs pe DN1C, pe raza localității Nima, în jurul orei 08.30. Din primele cercetări a reieșit că un conducător auto de 48 de ani, din Mintiu Gherlii, care se deplasa pe DC 173 direcție spre DN1C - la intersecție a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus pe DN 1C, din direcția Dej spre Gherla, de un femeie de 54 de ani, din comuna Țaga. A rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unui pasager din autoturismul femeii", a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, testările celor doi cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

Comenteaza