Update ACCIDENT în zona Iulius Mall Cluj. Minor lovit de o mașină, transportat la spital

Un accident s-a produs, în urmă cu puțin timp, în față la Iulius Mall Cluj, unde un tânăr de 17 ani a fost lovit de un autoturism.  

Update 14:47: Un accident s-a produs pe strada Alexandru Vaida Voevod în Cluj-Napoca, în față la Iulius Mall, unde un minor de 17 ani a fost lovit de o mașină.

"La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 12.40, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe strada Alexandru Vaida Voevod din Cluj-Napoca. Conform primelor verificări, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care circula cu autoturismul înspre strada Unirii, ar fi surprins și accidentat un pieton, de 17 ani, aflat în traversarea neregulamentară a părții carosabile.

În urma evenimentului, tânărul de 17 ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ", a transmis IPJ Cluj. 

Știrea inițială: Din primele informații, ar fi vorba despre un tânăr lovit de o mașină când a încercat să treacă strada pe lângă trecerea de pietoni.

“Un echipaj SMURD a transportat la spital o persoană în stare de conștiență, care a fost implicată într-un accident rutier”, a transmis ISU Cluj.

Circulația a fost blocată spre Mărăști.

Revenim cu mai multe detalii.  

Comenteaza