Update Foto ACCIDENT în Răscruci cu victimă încarcerată. Mașină, făcută praf de un tir

ACCIDENT în Răscruci cu victimă încarcerată. Mașină, făcută praf de un tir
ACCIDENT în Răscruci cu victimă încarcerată
ACCIDENT în Răscruci cu victimă încarcerată
ACCIDENT în Răscruci cu victimă încarcerată

Pompierii clujeni au anunțat în dimineața de marți 14 februarie o intervenție la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci din județul Cluj, în care au fost implicate un autotren și un autoturism. 

”Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci. În accident au fost implicate un autotren și un autoturism. În autoturism se afla un bărbat încarcerat.

Acesta a fost extras în siguranță de către pompieri și predat echipajelor medicale de la SAJ. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat de 57 de ani, conștient și cooperant, transportat imediat la spital de ambulanța SAJ.

Totodată, o femeie de 29 de ani este evaluată de paramedicii SMURD și va fi transportată la spital. Pompierii asigură în paralel măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, a transmis ISU Cluj. 

Și polițiștii clujeni intervin la accidentul rutier produs pe DN1C - E576, în localitatea Răscruci, la km 20+450 m, produs între un autoturism și un ansamblu de vehicule. Traficul va fi eliberat în scurt timp, după efectuarea cercetărilor, transmite IPJ Cluj. 

Update IPJ Cluj: 
"La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 07.10, polițiștii au intervenit la un accident rutier pe DN1C- E576, în localitatea Răscruci, la km 20+450m, produs între un autoturism și un ansamblu de vehicule.

Conform datelor preliminare, s-a constatat faptul că o femeie în vârstă de 29 de ani, din județul Maramureș, în timp ce conducea autoturismul dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, după un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus din sensul opus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

La testarea cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o concentrație de 0,10 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului atât femeia, cât și un pasager în vârstă de 57 de ani au necesitat îngrijiri medicale", au transmis poliţiştii clujeni în urma cercetărilor la locul accidentului. 

Comenteaza