Update ACCIDENT în Mănăștur! Un pieton a fost izbit de o mașină / Intervine SMURD-ul

ACCIDENT în Mănăștur! Un pieton a fost izbit de o mașină / Intervine SMURD-ul
| Foto: Facebook/Horia Sulea

Un accident s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe o stradă din Cluj-Napoca, unde un pieton a fost lovit de un autoturism.

Din primele informații, pietonul a fost accidentat de o mașină pe strada Primăverii.

La fața locului acționează un echipaj SMURD.

"Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Primăverii. Echipajul SMURD acorda îngrijiri medicale unui pieton, conștient și cooperant. Mai exact, este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani", a transmis ISU Cluj.

Circulația este îngreunată în zonă.

UPDATE: "Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că, un bărbat de 61 de ani, din comuna Florești, s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile pe marcajul pietonal, pe culoarea roșie a semaforului electric.

Pietonul a fost accidentat de către un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 67 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Atât conducătorul autovehicului, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma evenimentului, bărbatul de 61 de ani, a fost consultat la fața locului de către un echipaj medical, iar în cele din urmă a fost transportat la spital", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza