Accident în Mănăştur. Două persoane rănite VIDEO

Accident în Mănăştur. Două persoane rănite VIDEO
Accident în Mănăştur: un motociclist şi prietena sau au fost loviţi de o maşină.

Accidentul a avut loc pe strada Islazului din Mănăştur, după ce motociclistul, care venea spre strada Primăverii dinspre sensul giratoriu de pe Frunzişului, a încercat să depăşească o maşină prin partea dreaptă. Pentru că şoferiţa acesteia a semnalizat ca să intre în parcare şi a virat dreapta, motociclistul şi prietena sa, care se afla şi ea pe motocicletă, au fost aruncaţi pe carosabil. Ambii au fost răniţi uşor.

"Mergeam pe banda I, eram chiar în dreapta domnişoarei cu Opelul alb când a virat la dreapta să intre în parcare, a dat peste mine, am pus frână şi nu am mai avut ce să fac şi eram eu şi prietena mea", a precizat motociclistul, conform Realitatea TV Cluj.

Martorii spun că vinovat de accident este motociclistul.

"Motociclistul era de vină. nu trebuia să depăşească pe partea dreaptă", a precizat o femeie, sosită la faţa locului la scurt timp după producerea accidentului.

"E nebunie curată cu motocicletele ăstea. Ăsta e un pericol deja", a adăugat un bărbat.

Oamenii spun că prietena motociclistului a fost aruncată de pe motor din cauza impactului.

"Doar am auzit o bufnitură puternică şi am ieşit din casă. Motocicleta era căzută jos şi fata care era pe motocicletă era zburată dincolo de maşină, era lovită", a menţionat femeia.

Din fericire, fata a scăpat cu răni uşoare. Ea a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

Reporter Realitatea TV Cluj: Anca BACIU

Imagine: Rareş RÂŞNOVEANU

Comenteaza