ACCIDENT în Gilău: A izbit în plin chiar maşina poliţiei care avea şi semnalele luminoase și acustice pornite

ACCIDENT în Gilău: A izbit în plin chiar maşina poliţiei care avea şi semnalele luminoase și acustice pornite

Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, care se deplasa pe strada Gilăului, ar fi intrat în coliziune duminică seara cu o autospecială de poliție care avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN1 E60, în localitatea Gilău.  În jurul orei 17.40, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, care se deplasa pe strada Gilăului, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliție care se deplasa pe DN1 E60, în direcția localității Florești, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice, a anunţat IPJ Cluj. 

Două persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital. Persoana transportată în autospecială și agentul de poliție au fost cei preluați de echipajele medicale.

Pentru acordarea primului ajutor calificat persoanelor care au fost implicate în accidentul rutier a intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. 

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 17.40, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era o autospecială IPJ, iar ocupanții erau ieșiți din acestea, a anunţat ISU Cluj. 

Au fost consultate trei persoane, dintre care două au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, cu afecțiuni ușoare la prima evaluare.

Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative, au precizat poliţiştii clujeni. 

Comenteaza