Accident în Gheorgheni: o maşină a dărâmat gardul unei case VIDEO

Accident în Gheorgheni: o maşină a dărâmat gardul unei case VIDEO
Accident rutier la intersecţia străzilor Albini cu Take Ionescu: o maşină care intra în intersecţie de pe Take Ionescu nu a acordat prioritate alteia care circula pe Albini. Aceasta din urmă a intrat în gardul unei case, pe care l-a dărâmat.

Şoferul care se afla în maşina lovită a fost transportat la spital. Un alt bărbat, cu arcada spartă, a primit asistenţă medicală. La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de poliţie, care face măsurători şi interoghează martorii pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

UPDATE: "Au fost două maşini implicate în accident. Unul dintre şoferi a fost rănit şi a fost transportat la spital. Circulaţia în zonă nu este blocată. În acest moment se fac cercetări la faţa locului", a declarat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

În acelaşi loc, în iulie 2011, un tânăr care conducea o motocicletă a murit după ce s-a izbit de o maşină care circula din direcţia străzii Take Ionescu. Motocicleta implicată în accident avea 145 km/h.

 

Etichete
Comenteaza