Update ACCIDENT în Cluj: Un bărbat transportat la spital, după ce a ajuns cu autocamioneta în șanț / 0.58mg/l alcool pur în aerul expirat

ACCIDENT în Cluj: Un bărbat transportat la spital, după ce a ajuns cu autocamioneta în șanț / 0.58mg/l alcool pur în aerul expirat
| Foto: ISU Cluj

Salvatorii clujeni au anunțat în dimineața de joi, 11 august, o intervenție la un accident rutier petrecut în comuna Chinteni din județul Cluj.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în comuna Chinteni.

În accident a fost implicată o autoutilitară, însă din fericire nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat de 55 de ani a fost transportat la spital, fiind conștient și cooperant.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 5:20, iar la misiune au luat parte o autospecială de stingere, una cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă”, a transmis ISU Cluj. 

UPDATE - IPJ Cluj:
Poliţiştii clujeni au oferit informaţii privitoare la evenimentul rutier produs pe raza comunei Chinteni din judeţul Cluj. 

"În jurul orei 05.20, un conducător auto în vârstă de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu o autoutilitară înspre localitatea Deusu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.

A rezultat rănirea acestuia. Testarea cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0.58mg/l alcool pur în aerul expirat", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza