ACCIDENT în Cluj-Napoca. Victima, un copil

ACCIDENT în Cluj-Napoca. Victima, un copil
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

În seara de joi, 7 martie a avut loc un accident de circulaţie în cartierul Mărăşti din Cluj-Napoca. A intervenit SMURD-ul. 

Clujenii care au fost martori la intervenţia salvatorilor clujeni au scris pe grupurile de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca şi Info Trafic jud. Cluj că un minor ar fi fost acroşat de un autoturism pe strada Teleorman, nr. 46 din municipiul Cluj-Napoca. Copilul accidentat a fost iniţial consultat la locul accidentului, iar apoi a fost transportat la spital, au scris cei care au fost de faţă.

Clujenii care locuiesc în zonă au scris lângă postare că pe strada Teleorman nu se circulă neapărat cu viteză, însă strada este foarte îngustă, fără vizibilitate bună în intersecții "din cauza studenților care parchează mașinile pe trotuare şi toate gardurile", strada fiind la doi paşi de căminele studenţeşti de pe Fabricii de Zahăr. 

"În cartiere trebuie montate radare pt. limită de viteză 30 km/h. Dar nu este interesant pentru nimeni, nu realizăm ca străzile sunt subdimensionate pentru traficul auto intens din cartiere care pune în pericol sănătatea și integritatea fizică a pietonilor!", a menţionat un alt clujean.

"Nu ai cum să circuli cu viteză pe strada Teleorman la cât de îngustă e, mașini parcate de o parte și alta… Educația rutieră lipsește. Atât a copiilor, cât și a adulților care trec haotic strada în general", e de părere altcineva.

Iar lecţia neînvăţată cu traversarea străzii şi joaca în drum o aduc în discuţie şi alţii: "Sunt acolo zilnic, sediul firmei unde lucrez e pe strada asta, sunt șoferi vitezomani, dar și copii care nu se joacă pe pietonala intre str. Teleorman și Profi, ci lângă stradă, pe lângă trecerile pt pietoni, se prefac că se bagă să traverseze dar râzând renunță și se întorc, se bagă cu biciclete în fața mașinilor etc. Lipsește educația peste tot", a concluzionat un alt clujean. 

Comenteaza