Update Foto ACCIDENT în Cluj-Napoca: Scuterist pus la pământ de o şoferiţă care nu i-a acordat prioritate

ACCIDENT în Cluj-Napoca: Scuterist pus la pământ de o şoferiţă care nu i-a acordat prioritate
ACCIDENT în Cluj-Napoca: Scuter vs. maşină
ACCIDENT în Cluj-Napoca: Scuter vs. maşină
ACCIDENT în Cluj-Napoca: Scuter vs. maşină

Pe strada Observator din municipiul Cluj-Napoca a avut loc în seara de marţi, 4 iulie, un accident de circulaţie. Un scuterist a fost pus la pământ de o maşină. 

Din imaginile postate pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca se observă un scuter lovit, iar şoferul acestuia preluat de o ambulanţă SMURD.

Şoferii din oraş au comentat postarea, iar în comentariile imaginii cu accidentul din cartierul Zorilor, aceştia scriu că scuteriştii nu prea stau bine cu cunoştinţele de legislaţie rutieră şi că au văzut cazuri în care unii şoferi de scuter intră forţat chiar în faţa unor maşini de pe contrasens.
"Am pățit-o de mai multe ori și eu, ăștia nu au nici o regulă".
"Îs foarte periculoși, se bagă în fata mașinii… circulă aiurea cum îi taie capul"

Totuşi, un alt şofer scrie că accidentul de marţi seara nu s-ar fi produs de fapt din vina şoferului de scuter. ZIUA de CLUJ a solicitat mai informaţii reprezentanţilor IPJ Cluj cu privire la accident. 

UPDATE IPJ Cluj:
"La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 21.10, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs la intersecția străzii Observatorului cu strada Lunii, din Cluj-Napoca.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, în vârstă de 44 de ani, care conducea autoturismul dinspre strada Lunii, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui moped, condus pe strada Observatorului de un bărbat de 44 de ani.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative", a precizat IPJ Cluj în dimineaţa de miercuri, 5 iulie. 

Comenteaza