Foto ACCIDENT în Cluj-Napoca între un buldoexcavator și o mașină. Bărbat, transportat la spital

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca. Un buldoexcavator și un autoturism au fost implicate. 

Pompierii clujeni au intervenit, în urmă cu puține momente, la un accident rutier petrecut pe strada Giussepe Verdi din Cluj-Napoca.

“Echipajele noastre au găsit la fața locului un buldoexcavator și un autoturism avariate, fără scurgeri de carburanți. În urma accidentului a rezultat o victimă, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, conștient și cooperant. Acesta primește îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, urmând a fi transportat la spital”, a transmis ISU Cluj.

La intervenție au mai luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare. 

Polițiștii clujeni de la Rutieră au fost sesizați, în jurul orei 13.30, despre un eveniment produs pe strada Giuseppe Verdi.

"Din primele verificările s-a constatat că un buldoexcavator, pe fondul unor defecțiuni tehnice, a pătruns pe sens opus, unde, în ciuda încercării de a fi oprit de către șofer, a acroșat și un autoturism care circula din sens opus. A rezultat rănirea unui bărbat, de 57 de ani, pasager în utilajul respectiv", a transmis IPJ Cluj.

Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Comenteaza