ACCIDENT în Cluj! Cetățean polonez, lovit de o mașină / Victima a decedat la spital

ACCIDENT în Cluj! Cetățean polonez, lovit de o mașină / Victima a decedat la spital
| Foto: Facebook / Info Trafic 24

Un accident grav s-a produs, miercuri seară, pe raza localității Apahida, unde un polonez a fost lovit mortal de un autoturism

Polițiștii clujeni de la Rutieră au fost sesizați, la data de 19 iulie 2023 în jurul orei 22.20, despre producerea unui accident rutier, pe DN 1C E576, în localitatea Apahida.

“Din cercetări preliminare a rezultat faptul că un bărbat de 48 de ani, cetățean polonez, care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile, ar fi fost accidentat de un autoturism condus din direcția localității Jucu de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Cluj-Napoca", a transmis IPJ Cluj.

La fața locului două echipaje SMURD au acordat asistență medicală bărbatului lovit.

"Au fost dislocate două echipaje SMURD pentru a acorda asistență medicală de urgență unui pieton lovit pe str. Principală din localitatea Apahida. Persoana a fost găsită în stop cardio-respirator, pentru care au fost aplicate manevre de resuscitare de către cele două echipaje SMURD, după care a fost transportat de urgență la spital. Pacientul a fost predat de către echipajul SMURD la UPU Cluj în timp ce se aplicau manevrele de resuscitare", a transmis ISU Cluj.

Victima a fost transportată de urgență la o unitate medicală, însă din nefericire, în cursul nopții, bărbatul a decedat. 

 

Comenteaza