ACCIDENT în centrul Clujului: maşină vs. trotinetă / Şoferii dau vina pe trotinetişti: "Își bat joc de noi în trafic"

ACCIDENT în centrul Clujului: maşină vs. trotinetă / Şoferii dau vina pe trotinetişti: "Își bat joc de noi în trafic"
| Foto: Alin Cuibus - Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

Un accident în care au fost implicate un autoturism și o trotinetă s-a produs în seara de marţi, 6 iunie, în centrul municipiului Cluj-Napoca, la intersecţia străzilor 21 Decembrie cu Cuza Vodă. 

ISU Cluj a transmis că la locul accidentului a fost solicitată intervenţia unei ambulanţe pentru a prelua un tânăr de 28 de ani.

"A fost solicitată o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă pentru a prelua un tânăr de 28 de ani, implicat într-un accident rutier între un autoturism și o trotinetă. Acesta a fost transportat în stare de conștiență la spital", a transmis ISU Cluj. 

Şoferii din Cluj sunt în continuare revoltaţi pe trotinetişti, iar sub fotografia de la locul accidentului postată pe Info Trafic Cluj-Napoca oamenii spun că aceştia nu respectă regulile de circulaţie. "Își bat joc de noi în trafic... fac slalom printre mașini, fără casca... reguli respectate..."

"Nu se respectă regulile de circulaţie, asta e... Conscecinţele le suportă persoanele grăbite, neatente, inconştienţii. De prioritate ce să mai vorbim!?!? Ignoranţă totală. Boală Patologică. Trebuie tratată ignoranţa, boala bolilor", a mai comentat cineva fotografia cu accidentul din centrul oraşului.  

Comenteaza