Update Foto Accident în centrul Clujului. O tânără a fost lovită de un autobuz

Accident în centrul Clujului. O tânără a fost lovită de un autobuz
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj
accident centru
accident centru
Accident în centrul Clujului. O femeie a fost lovită de un autobuz

O tânără a fost accidentată de un autobuz pe trecerea de pietoni de pe bulevardul 21 Decembrie, colț cu strada Regele Ferdinand.

UPDATE: "Conform primelor informații, un bărbat de 62 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autobuz CTP în Piața Unirii, înspre cartierul Mărăști, la intersecție cu Bulevardul 21 Decembrie 1989 a circulat pe culoarea verde a semaforului electric, însă traversarea intersecției i-a fost îngreunată de un alt autobuz aflat în așteptare, context în care la următoarea trecere pentru pietoni marcată și semaforizată a surprins și accidentat o femeie de 23 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe culoare verde a semaforului destinat pietonilor", transmite IPJ Cluj.
Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstațele exacte în care s-a produs accidentul.

"Un echipaj SMURD a intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere de circa 20 de ani, care, se pare, a fost acroșată de un mijloc de transport în comun, în zona intersecției Bulevardului 21 Decembrie 1989 cu Piața Unirii.
Tânără era conștientă în momentul sosirii echipajului la locul evenimentului, a fost evaluată de către echipajul medical, și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri și investigații de specialitate", precizează ISU Cluj.

_______________________________________

Din primele informații, se pare că femeia ar fi fost lovită de autobuz în timp ce traversa pe culoarea verde a semaforului. La fața locului au sosit poliția și ambulanța. Traficul auto se desfășoară cu dificultate, în zonă. Autobuzele și troleibuzele care vin dinspre Mănăștur stau în așteptare, în Piața Unirii, până la eliberarea zonei în care a avut loc accidentul. Coloana se întinde până pe starda Moților.

 

Comenteaza