Accident în centru: coliziune între un echipaj SMURD cu pacient şi un autoturism "de fiţe" GALERIE FOTO

Accident în centru: coliziune între un echipaj SMURD cu pacient şi un autoturism
Un accident uşor de circulaţie a avut loc miercuri dimineaţa în centrul Clujului între un echipaj SMURD şi un autoturism "de fiţe".

Incidentul a avut loc în jurul orei 10:40 pe strada Memorandumului, vizavi de rectoratul Universităţii Tehnice. Din primele informaţii, în coliziune a fost implicată o ambulanţă SMURD Gilău care se deplasa cu un pacient înspre Clinica de Ortopedie. Totodată, autoturismul care a provocat accidentul este un Volvo S60.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, în urma impactului nu au existat victime, iar starea pacientului nu s-a agravat. La faţa locului s-a deplasat un alt echipaj SMURD, pentru a-l prelua pe acesta.

UPDATE: Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. "Până în momentul de faţă nicio persoană nu a solicitat să fie transportată la unitatea medicală pentru a primi îngrijiri medicale. Ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune în momentul în care a avut loc impactul", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Coliziunea a fost surprinsă şi de consilierul local Ioan Bîldea, care a postat de pagina sa de Facebook imagini cu cele două autovehicule implicate.

 

Comenteaza