News alert ACCIDENT MORTAL în Apahida: Un bărbat de 49 de ani şi-a pierdut viaţa traversând neregulamentar un drum naţional

ACCIDENT MORTAL în Apahida: Un bărbat de 49 de ani şi-a pierdut viaţa traversând neregulamentar un drum naţional
| Foto: Facebook Info Trafic Cluj

Un accident rutier în care un bărbat şi-a pierdut viaţa s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 05.40, pe DN 1C E576, în localitatea Apahida din judeţul Cluj.

Un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din județul Mureș, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca a surprins și accidentat un bărbat de 49 de ani, din județul Cluj, care s-ar fi angajat în traversarea drumului național prin loc nepermis.

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 49 de ani a decedat. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ, a transmis IPJ Cluj.

Şoferii spun că pietonii traversează frecvent în mod neregulamentar acolo ca să mergă în parcul Nervia. Totodată dau vina şi pe iluminatul public deoarece cu greu pot fi observaţi pietonii care se angajează în traversarea drumului naţional. 

"Problema e că nici o trecere nu e semnalizată corespunzător cu stâlpii de iluminat deoparte și alta a drumului", a scris un şofer pe Info Trafic Cluj. 

Comenteaza