ACCIDENT în Apahida: A băgat în spital două femei care circulau pe marginea drumului

ACCIDENT în Apahida: A băgat în spital două femei care circulau pe marginea drumului

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă pe strada Libertăţii din localitatea Apahida, judeţul Cluj. Un şofer de 52 de ani a lovit două femei care circulau pe marginea drumului. 

"În jurul orei 07:00, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni în cazul unui eveniment rutier produs pe un drum lateral din Apahida, Cluj. Un autoturism a accidentat două femei de aproximativ 50 ani care circulau pe marginea drumului.

Cele două persoane au fost transportate de ambulanță SMURD și ambulanță SAJ la spital, conștiente", arată cumunicatul de presă al ISU Cluj. 

Şoferul care a produs accidentul este un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Apahida care conducea un autoturism în direcția localității Jucu. Acesta accidentat două femei în vârstă de 46 și 49 de ani, din comuna Mociu, respectiv Cămăraș.

Din cercetările preliminare ale poliţiei a rezultat faptul că femeile s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, cu spatele la trafic. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza