Foto Accident grav pe un drum din Cluj! Au fost implicați 8 oameni, dintre care trei copii / A intervenit SMURD-ul

Accident grav pe un drum din Cluj! Au fost implicați 8 oameni, dintre care trei copii / A intervenit SMURD-ul
| Foto: ISU Cluj

Un accident rutier a avut loc duminică dimineață pe raza localității Ciucea, pe DN1 care leagă Cluj-Napoca de Oradea.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN 1 E60, pe raza localității Ciucea.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ, unde au găsit o motocicletă și două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon. Opt persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care trei minori.

Conducătorul motocicletei, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit primul ajutor calificat și urmează să fie transportat la spital. Acesta era în stare de conștiență, era cooperant, însă prezintă suspiciuni de multiple traumatisme.

Totodată, o femeie și trei minori urmează să fie transportați la spital pentru investigații de specialitate. Conform primelor evaluări aceștia prezintă afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza