Video Foto Accident grav pe DN1 între Turda şi Cluj-Napoca

Accident grav pe DN1 între Turda şi Cluj-Napoca
Accident grav pe DN1 între Turda şi Cluj-Napoca
Accident grav pe DN1 între Turda şi Cluj-Napoca
Accident grav pe DN1 între Turda şi Cluj-Napoca

O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate ieri seară, în jurul orei 19.10, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Copăceni.

Pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. 5 persoane au fost consultate de către salvatorii prezenți la fața locului, dintre care 4 au fost transportate la spital. Acestea erau conștiente și cooperante, arată ISU Cluj.

Din informaţiile IPJ Cluj se pare că accidentul s-a produs din cauza unui conducător auto de 38 de ani, cetăţean străin.

Acesta se deplasa pe DN1 E60, din direcția Turda spre Cluj-Napoca şi nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzilor de circulaţie. În acel moment, un conducător auto de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa în aceeași direcție, pe banda a doua, pentru a evita impactul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din direcţia Cluj-Napoca spre Turda, condus de un barbat de 47 de ani, din Turda.

În urma accidentului rutier, 4 persoane au fost rănite şi transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative, se arată comunicatul IPJ Cluj.

Comenteaza