Update Foto Accident GRAV pe centura Apahida-Vâlcele. Tânără de 20 de ani, rămasă încarcerată/ Trafic blocat

Accident GRAV pe centura Apahida-Vâlcele. Tânără de 20 de ani, rămasă încarcerată/ Trafic blocat
Accident GRAV pe centura Apahida-Vâlcele. Tânără de 20 de ani, rămasă încarcerată
Accident GRAV pe centura Apahida-Vâlcele. Tânără de 20 de ani, rămasă încarcerată
Accident GRAV pe centura Apahida-Vâlcele. Tânără de 20 de ani, rămasă încarcerată

Pompierii clujeni au intervenit, în urmă cu scurt timp, la un accident rutier petrecut pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate.

Potrivit ISU Cluj, într-unul dintre autovehicule se afla o tânără care necesita îngrijiri medicale, în stare de conștiență și cooperantă. Un echipaj SAJ din Bistrița-Năsăud, care trecea întâmplător pe acolo, s-a oprit pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate în accident, până la sosirea echipajelor operative ale ISU Cluj.

"Salvatorii au acționat pentru a extrage tânăra, în vârstă de aproximativ 20 de ani, din autoturism și au predat-o echipajului SMURD. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident", au tramsmis reprezentanții ISU Cluj.

În urma accidentului, traficul a fost temporar blocat.

UPDATE - IPJ Cluj: "Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați în jurul orei 13.00 cu privire la faptul că pe DN VOCE, în comuna Apahida, în afara localității, s-a produs un accident de circulație.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între autoturismul condus din direcția localității Vâlcele, de către un conducător auto 42 de ani, din Cluj-Napoca și un alt autoturism, condus în aceeași direcție, de un tânăr de 23 de ani, din județul Suceava.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere de 20 de ani, din autoturismul conducătorului auto de 23 de ani, care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale".

Potrivit polițiștilor, testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Comenteaza