Accident grav la ieşirea din Turda, un tânăr a murit. Alte şase persoane au ajuns la spital VIDEO

Accident grav la ieşirea din Turda, un tânăr a murit. Alte şase persoane au ajuns la spital VIDEO
Un accident grav a avut loc vineri seară la ieşirea din Turda spre Cluj. Şoferul unui autotursim ar fi încercat să-şi depăşească un amic aflat într-o altă maşină însă s-a izbit de un microbuz cu pasageri care circula din sens opus. În urma impactului, şoferul autoturismului, în vârstă de 19 ani, a decedat.

Accidentul s-a petrecu luni seară înainte d emiezul nopţii, scrie turdanews.net. Potrivit unor martori cei doi tineri implicaţi în accident s-au aflat la Talora, după care au ieşit cu maşinile, unul dintre ei conducând un Audi, cu numere de Spania, iar celălat un BMW, cu numere de Mureş.

În condiţii de şosea umedă, cei doi ar fi venit cu viteză mare dinspre Talora, iar la ultima curbă dinainte de ieşirea din Turda, pe strada Clujului, şoferul Audi l-a depăşit pe colegul său. Din sens opus circula un microbuz de pasageri, pe care nu l-a mai putut fi evita, conform sursei citate.

În urma impactului, foarte violent, şoferul maşinii Audi a decedat. Totodată 6 persoane au fost rănite, fiind transportate la spitalul din Turda. Potrivit sursei citate şoferul este din localitatea Corneşti, comuna Mihai Viteazu.

 

Comenteaza