Update Video Foto ACCIDENT GRAV la Cluj: Tânăr de 20 de ani, încarcerat, cu traumatisme multiple după ce s-a izbit la semafor de un camion cu lemne

ACCIDENT GRAV la Cluj: Tânăr de 20 de ani, încarcerat, cu traumatisme multiple după ce s-a izbit la semafor de un camion cu lemne
ACCIDENT GRAV la Cluj: Un tânăr de 20 de ani a suferit traumatisme multiple după ce a intrat într-un camion cu lemne
ACCIDENT GRAV la Cluj: Un tânăr de 20 de ani a suferit traumatisme multiple după ce a intrat într-un camion cu lemne
ACCIDENT GRAV la Cluj: Un tânăr de 20 de ani a suferit traumatisme multiple după ce a intrat într-un camion cu lemne

Pompierii au avut o intervenție dificilă în noaptea trecută în urma unui accident rutier la ieșirea din localitatea Dej, din judeţul Cluj. Un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani a intrat într-un camion încărcat cu lemne care era oprit la semafor.

UPDATE IPJ Cluj:

Cu referire la accidentul rutier produs pe strada Bistriței, din municipiul Dej, în jurul orei 02.45, poliţiştii au precizat că ansamblul de vehicule încărcat cu lemne era oprit pe partea carosabilă, la semaforul care indica culoarea roşie atunci când tânărul de 20 de ani a intrat în coliziune cu acesta. 

"Un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa din direcția Beclean înspre municipiul Dej a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care era oprit pe partea carosabilă, la semaforul electric care indica culoarea roșie. Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost transportat la o unitate medicală", a precizat IPJ Cluj. 

_________________________________________________________________________________

Două autospeciale și un n echipaj SAJ au intervenit în cursul nopții pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma unui accident rutier grav, produs la ieșirea din municipiul Dej înspre Cuzdrioara.

Pompieri a fost alertați în jurul orei 2.50, iar la fața locului au găsit un autoturism și un autocamion avariate, iar în cel din urmă se afla încarcerat șoferul, în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme.

Au fost întreprinse măsuri pentru extragerea rapidă a tânărului de cca 20 de ani, având în vedere starea extrem de gravă a acestuia și faptul că autoturismul se afla contorsionat sub remorca camionului.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate, a transmis ISU Cluj. 

Comenteaza