News alert Update Video Foto Accident grav la Cluj. O persoană a murit, iar alta a fost preluată cu elicopterul SMURD

Accident grav la Cluj. O persoană a murit, iar alta a fost preluată cu elicopterul SMURD
Accident grav la Cluj. Un șofer a murit, celălalt a fost preluat cu elicopterul SMURD
Accident grav la Cluj. Un șofer a murit, celălalt a fost preluat cu elicopterul SMURD

O persoană a murit, iar alta a fost rănită în urma unui accident de circulație, care a avut loc marți în comuna Mănăstireni.

UPDATE: O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de localitatea Mănăstireni.

"Solicitarea a fost primită în jurul orei 10.10, iar la locul accidentului pompierii au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate și ieșite în afara părții carosabile.

În autoturism erau încarcerate o femeie și un bărbat, dintre care bărbatul nu mai prezenta stare de conștiență.

S-a acționat pentru descarcerarea celor două persoane, iar pentru bărbat s-au început imediat manevrele de resuscitate. Din păcate corpul bărbatului nu a mai reacționat, în ciuda eforturilor depuse de către salvatori.

Femeia a fost extrasă de către pompieri și a fost preluată de către echipajul elicopterului SMURD și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Cluj-Napoca, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceasta era conștientă și cooperantă", precizează ISU Cluj.

De asemenea, potrivit sursei citate, la locul accidentului a mai fost consultat un bărbat, însă nu a fost necesar transportul acestuia la spital.

______________________________________

Accidentul rutier a avut loc pe DJ108C, pe raza comunei Mănăstireni.

Potrivit polițiștilor, un conducător auto de 52 de ani, din comuna Floresti, județul Cluj, care se deplasa pe drumul comunal 115 , ajuns la intersecția cu DJ108C, nu a respectat semnificația indicatorului ‘cedează trecerea’, a pătruns în intersecție, fiind acrosat de un autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani, din comuna Floresti.

Din nefericire, in urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 52 de ani și rănirea unui pasager din acelasi autovehicul. Șoferul rănit a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital.

Comenteaza