News alert Update Accident grav la Cluj. Un mort și doi răniți, printre care și un copil / Trafic blocat

Accident grav la Cluj. Un mort și doi răniți, printre care și un copil / Trafic blocat
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Un accident de circulație a avut loc, în urmă cu scurt timp, la intrare în localitatea Mihaiești dinspre Sânpaul.

UPDATE 2: Potrivit ISU Cluj, o femeie de cca 40 de ani a fost descarcerată din autoturism și a fost preluată de către elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital. O fetiță de 4 ani a primit asistență medicală de urgență la fața locului și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

"În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul accidentului au constatat că un bărbat, de cca 40 de ani, prezenta traumatisme incompatibile cu viața", au mai transmis reprezentanții ISU Cluj.

"Autoturismul condus în direcția județului Sălaj de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autocamion. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea a două persoane din autoturism, o femeie de 39 de ani și un minor în vârstă de 4 ani", precizează IPJ Cluj.

Șoferul autocamionului, un bărbat de 44 de ani, din județul Neamț a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE 1: Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1F Cluj-Napoca – Zalău, în zona localității Mihăiești, județul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. Potrivit primelor informații, coliziunea s-a soldat cu rănirea a trei persoane, toate din autoturism, una dintre ele fiind inconștientă. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se așteaptă și intervenția unui elicopter SMURD. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute.

"Este dislocat un dispozitiv mărit pentru gestionarea unui accident rutier produs pe raza localității Mihăiești.
La fața locului intervin patru autospeciale, două echipaje SMURD, două SAJ și este așteptat și un elicopter SMURD", transmite ISU Cluj.

_______________________________________

Potrivit polițiștilor, din primele date rezultă faptul că în jurul orei 15.00 a avut loc o coliziune între un autocamion și un autoturism. Traficul este blocat.

Comenteaza