Update Foto Accident GRAV la Cluj. Cinci tineri, prinși între fiarele mașinii, printre care și minori

Apelul de urgență a fost înregistrat în jurul orei 04:30, iar la fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două echipaje SAJ.

Pompierii din Dej și Gherla au intervenit în cursul nopții trecute la un accident rutier grav, petrecut pe strada Dobrogeanu Gherea din municipiul Dej.

Salvatorii au găsit un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile, iar înăuntrul acestuia se aflau doi tineri încarcerați și alți trei care necesitau extragerea cu echipamentele speciale.

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, cele cinci victime erau în stare de conștiență, prezentau multiple traumatisme și erau necooperanți.

Pompierii au folosit echipamentele de descarcerare pentru a asigura accesul și a extrage șoferul și pasagerul din față dreapta, precum și pe cele trei victime care se aflau pe bancheta din spate. Aceștia au fost preluați de către echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la Spitalul Municipal Dej.

Un alt băiat, de aproximativ 14 ani, al șaselea pasager, fost preluat de un echipaj SAJ, din altă locație, și a fost transportat la spital.

Ulterior, o autospecială de transport personal și victime multiple, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca, a transferat doi băieți și o fată, de aproximativ 14 ani, la unitatea de primiri urgențe din municipiul Cluj-Napoca.

UPDATE: Mașina era condusă de un tânăr în vârstă de 17 ani. Potrivit polițiștilor clujeni, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat (detalii AICI).

Comenteaza