Update Foto Accident grav în Turda. Trei oameni au ajuns la spital. Cum s-a produs impactul

Accident grav în Turda. Trei oameni au ajuns la spital. Cum s-a produs impactul
| Foto: ISU Cluj
Accident grav în Turda. Trei oameni au ajuns la spital
Accident grav în Turda. Trei oameni au ajuns la spital
Accident grav în Turda. Trei oameni au ajuns la spital

Un accident grav cu trei mașini și trei victime a avut loc, luni seara, pe o stradă din Turda, județul Cluj.

„Pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Câmpiei din Turda. Echipajele noastre au găsit la fața locului trei autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat. În autoturismul răsturnat se afla încarcerat un tânăr de aproximativ 18 ani. Acesta a fost extras de pompieri și predat echipajelor medicale. La o primă evaluare, victima prezenta o fractură deschisă de femur, fiind conștientă. Tânărul a fost transportat imediat la spital de către ambulanță. Totodată, au fost transportați la spital un bărbat și o femeie de aproximativ 70 de ani. Ambii prezentau afecțiuni ușoare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

„Accident rutier produs pe DN15, înregistrat în jurul orei 20.00, 3 autovehicule implicate și 3 victime. Traficul a fost blocat temporar”, au transmis inițial reprezentanții IPJ Cluj.

UPDATE: 22.02 - Cum s-a produs accidentul

`La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier la întrarea în municipiul Turda.

Din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că un tânăr, de 18 ani, care conducea autoturismul înspre Câmpia Turzii, ar fi efectuat o manevră de depășire, moment în care a intrat în coliziune cu alte 2 autoturisme, conduse din sensul opus.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 18 ani, a unei conducătoare auto, în vârstă de 61 de ani și a unui pasager, de 65 de ani, aflat în autoturismul acesteia.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au precizat ulterior reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza