Foto ACCIDENT grav în Floreşti: 5 tineri au ajuns cu maşina în șanțul pentru colectarea apelor pluviale. A intervenit descarcerarea

ACCIDENT grav în Floreşti: 5 tineri au ajuns cu maşina în șanțul pentru colectarea apelor pluviale. A intervenit descarcerarea
ACCIDENT grav în Floreşti: A intervenit descarcerarea după ce 5 tineri au ajuns cu maşina în șanțul pentru colectarea apelor pluviale
ACCIDENT grav în Floreşti: A intervenit descarcerarea după ce 5 tineri au ajuns cu maşina în șanțul pentru colectarea apelor pluviale

O intervenție la un accident rutier grav produs pe strada Valea Gârbăului din Florești a fost anunţată de ISU Cluj duminică seara. Salvatorii au intervenit cu echipaje de descarcerare după ce 5 tineri au plonjat cu maşina în șanțul pentru colectarea apelor pluviale. 

"Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca și Garda Aghireșu au intervenit în această seară pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat mai multor tineri, după ce autoturismul în care circulau a ieșit în afara părții carosabile.

Astfel au fost dislocate pe strada Valea Gârbăului din localitatea Florești o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ.

La fața locului salvatorii au găsit autoturismul răsturnat în șanțul pentru colectarea apelor pluviale, înăuntrul căruia se afla blocată o tânără, care prezenta multiple traumatisme, și un tânăr întins în afara mașinii, care, de asemenea, prezenta politraumatisme. Ambii erau conștienți și cooperanți.

Au fost efectuate manevre pentru descarcerarea tinerei din autoturism, concomitent cu acordarea asistenței medicale tânărului aflat în stare gravă, precum și pentru încă alți doi tineri care au fost implicați în accident.

În total au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ cinci persoane, dintre care patru au fost transportate la spital în stare de conștiență și cooperante", a transmis ISU Cluj duminică seara. 

Comenteaza