Accident GRAV în Cluj. Doi tineri de 17 și 18 ani, rămași încarcerați

Accident GRAV în Cluj. Doi tineri de 17 și 18 ani, rămași încarcerați

Un grav accident de circulație a avut loc aseară, pe DN17, în localitatea clujeană Cuzdrioara.

Din primele informații, un conducator auto în vârstă de 18 ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa dinspre Dej înspre Bistrita, s-a izbit de un autoturism care se deplasa pe sensul opus, condus de un bărbat de 52 de ani din Dej. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat înapoi pe sensul de mers pe care circula, intrând în coliziune laterală cu un alt autovehicul.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe, dar și polițiștii.

”În jurul orei 21.00 ISU Cluj a fost alertat pt a interveni la un accident rutier, in Cuzdrioara. A Intervenit Det. Dej cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare. Pentru acordarea primului ajutor s-au deplasat 2 ambulanțe SAJ. Salvatorii au găsit două persoane încarcerate, aflate în același autoturism. Acestea au fost extrase prin descarcerarea autoturismului. Ambele victime au fost transportate la spital, o victima era inconștientă”, a transmis  ISU Cluj.

Este vorba despre șoferul de 18 ani care a intrat pe contrasens și un pasager în vârstă de 17 ani, din aceeași mașină. 

Comenteaza