Update ACCIDENT GRAV în Cluj cu un TIR și o mașină. Un bărbat de 84 de ani, a decedat

ACCIDENT GRAV în Cluj cu un TIR și o mașină. Un bărbat de 84 de ani, a decedat
| Foto: isu cluj

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, în localitatea Cuzdrioara, unde un tir și o mașină au fost implicate. Victima a decedat. 

Update 15:05: Un accident grav dintre un tir și o mașină a avut loc în localitatea Cuzdrioara. Din nefericire, un bărbat de 84 de ani, aflat în autoturism, a decedat. 

"Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul SAJ, a fost declarat decesul bărbatului", a transmis ISU Cluj.

Accident rutier, s-a produs pe DN17, în localitatea Cuzdrioara, iar polițiștii au fost sesizați, în jurul orei 13.30,  pentru a interveni.

"Polițiștii au constatat, din primele verificări, că un bărbat, în vârstă de 84 de ani, din municipiul Dej, la pătrunderea cu autoturismul dinspre o stradă secundară pe DN17 nu ar fi acordat prioritate de trecere unui ansamblu de vehicule, intrând în coliziune cu acesta, la volanul căruia se afla un bărbat, de 31 de ani, din județul Maramureș.

În urma evenimentului, bărbatul de 84 de ani a fost extras din autovehicul de către pompieri, iar medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire s-a constatat decesul acestuia.Traficul rutier este dirijat de polițiști, circulându-se alternativ. Bărbatul de 31 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ Cluj. 

Știrea inițială: Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în zona Dej-Triaj.

“În accident sunt implicate un autotren și un autoturism. În autoturism se află încarcerat un bărbat de aproximativ 80 de ani”, a transmis ISU Cluj.

În cele din urmă, victima a fost extrasă și predată echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Din primele informații, bărbatul este inconștient, potrivit pompierilor.

Comenteaza