Foto ACCIDENT grav în Cluj cu trei victime. În urma impactului, un autovehicul a fost proiectat într-un imobil

ACCIDENT grav în Cluj cu trei victime. În urma impactului, un autovehicul a fost proiectat într-un imobil
ACCIDENT grav în Cluj cu trei victime
ACCIDENT grav în Cluj cu trei victime
ACCIDENT grav în Cluj cu trei victime
ACCIDENT grav în Cluj cu trei victime

Un accident grav a avut loc marţi seara, în municipiul Turda din judeţul Cluj, pe strada Calea Victoriei, la intersecție cu strada Izvor. În urma accidentului au rezultat 3 victime, dintre care una a avut nevoie de intervenţia echipei de descarcerare, fiind în stare de semiconştienţă.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 19.25 cu privire la un eveniment rutier produs între două autovehicule, la intersecția străzilor Calea Victoriei şi Izvor.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe strada Calea Victoriei, din direcție Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca, la efectuarea unui viraj pentru a pătrunde pe strada Izvor, a intrat un coliziune cu un autoturism condus pe strada Calea Victoriei, din sens opus.

În urma evenimentului, conducătorul autoturismului care se deplasa din direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca, alături de alte două persoane din celălalt autovehicul au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătorul auto care se deplasa pe strada Calea Victoriei, din sens opus, (direcția Cluj-Napoca spre Câmpia Turzii) a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație fiind negativ.

Persoanele care au fost transportate la spital sunt: conducătorul auto care se deplasa din direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca -62 de ani, conducătorul auto care se deplasa din sens opus -20 de ani şi pasagera în autoturismul acestuia din urmă - 20 de ani. Toți sunt din municipiul Turda, iar testările cu aparatul etilostest au avut rezultat negativ, a informat IPJ Cluj. 

Comenteaza