Accident grav în Căşeiu; 4 persoane rănite, din care una grav

Accident grav în Căşeiu; 4 persoane rănite, din care una grav
Accident grav în comuna Căşeiu, vineri; mai multe maşini au fost avariate, o persoană a fost rănită grav iar alte trei au fost rănite uşor.

Accidentul a avut loc vineri la ora 12, când un tânăr de 25 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1C, din direcţia Dej spre Baia-Mare, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul din faţa sa, proiectându-l pe acesta din urmă într-o autoutilitară, oprită pe carosabil pentru a efectua un viraj la dreapta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu poarta de acces a unui imobil din zonă.


Din cauza coliziunii primul autoturism a trecut cu partea din spate stânga pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din direcţia Baia-Mare spre Dej.
În urma accidentului, o pasageră de 40 ani, din cel de-al doilea autoturism, a fost rănită grav, iar alte trei persoane au fost rănite uşor.


Valoarea pagubelor produse în urma accidentului se ridică la aproximativ 30.000 de lei.

Etichete
Comenteaza